Barszcz czerwony z pieczonych buraków

156 kliknięć
28.12.2016
blog: SzczyptaCom

Przepis: Barszcz czerwony z pieczonych buraków

Barszcz czerwony ma w sobie coś magicznego. Mogę go pić na okrągło. Doprawiony czosnkiem, majerankiem smakuje zarówno sam jak i z uszkami czy krokietem. Poniższa propozycja jest dużym uproszczeniem jeśli chodzi o przygotowanie klasycznego barszczu. Gwarantuję jednak, że smakuje wybornie. Składniki: 2 duże buraki 1 ząbek czosnku 1,2 litra wody 1 koncentrat bulionu warzywnego Krakus majeranek 1 liść laurowy 2-3 ziarnka ziela...

DODANO DO 3 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    PrzepisyJoli
    PrzepisyJoli Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Przepisy Joli
    BARSZCZ WIGILIJNY

    BARSZCZ WIGILIJNY 4210