BARSZCZ POSTNY PODANY Z DROŻDŻOWYMI PIEROGAMI Z FARSZEM GRZYBOWYM

98 kliknięć
22.12.2013
blog: Anita podaje do stołu!

Przepis: BARSZCZ POSTNY PODANY Z DROŻDŻOWYMI PIEROGAMI Z FARSZEM GRZYBOWYM

SKŁADNIKI: - 2 litry wody, - 300ml zakwasu buraczanego, - 800g buraków ćwikłowych, - 800g ryby (dorsz - inna ryba), - 20g suszonych grzybów (dałam koźlaki, to mogą być prawdziwki/borowiki/w sprzedaży są także suszone pieczarki, jeżeli nie mamy swoich), - 100g włoszczyzny - słupki (skład: pietruszka/marchew/por/seler), - mała cebula, - 1 liść laurowy, - 2 kulki ziela angielskiego, - 6 ziarenek czarnego pieprzu, - do smaku:...

Zobacz także przepisy na:

    Pyza
    Pyza Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaczna Pyza
    Barszcz grzybowy

    Barszcz grzybowy 65

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6533

    anita.sekrecik
    anita.sekrecik Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Anita podaje do stołu!
    MAKIEŁKI

    MAKIEŁKI 743

    Codogara
    Codogara Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    codogara
    Pieczone pierogi drożdżowe z grzybami

    Pieczone pierogi drożdżowe z grzybami 1866

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis treści

    Alfabetyczny spis treści 1645

    antka91
    antka91 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Fabryka Pomysłów
    Drożdżowe paszteciki z mięsem

    Drożdżowe paszteciki z mięsem 5198

    Beta
    Beta Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Stare Gary
    Barszcz wigilijny postny

    Barszcz wigilijny postny 148