Bezglutenowe kopytka z batatów z rozmarynem. Wegańskie, bez jajek

22 kliknięcia
01.11.2017
blog: Dieta Eliminacyjna

Przepis: Bezglutenowe kopytka z batatów z rozmarynem. Wegańskie, bez jajek

Bezglutenowe kopytka z batatów będą idealne jeśli znajdziemy gdzieś zabłąkanego jednego czy dwa bataty. No bo co z takim batatem uczynić? Ugotować? Dodać do zupy? No można. Ale można też dodać mąki i zrobić bezglutenowe kopytka! Szybkie i łatwe. Bezglutenowe kopytka z batatów – składniki 2 bataty 3/4 szklanki mąki kukurydzianej (lub ziemniaczanej lub z tapioki) 3/4 szklanki mąki ryżowej sól, rozmaryn olej lub oliwa z oliwek...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Dorota Smakuje
    Dorota Smakuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dorota Smakuje
    Zielone kopytka

    Zielone kopytka 33