Bezglutenowe naleśniki gryczano-kukurydziane z ekologicznych mąk Symbio

207 kliknięć
23.02.2015
blog: Szefowa kuchni

Przepis: Bezglutenowe naleśniki gryczano-kukurydziane z ekologicznych mąk Symbio

Pyszne naleśniki, również dla osób będących na diecie bezglutenowej. Według mnie nie różnią się zbytnio w smaku od tych z mąki pszennej, może są odrobinę bardziej suche. Przed ich smażeniem patelnia musi być naprawdę dobrze rozgrzana, inaczej będą przywierać. Przepis pochodzi z bloga Kwestia Smaku. 1/2 szklanki ekologicznej mąki kukurydzianej Symbio 1/2 szklanki ekologicznej mąki gryczanej Symbio 1,5 szklanki mleka, wody...

Zobacz także przepisy na:

    Bullio
    Bullio Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bullio
    Naleśniki gryczane ze szpinakiem

    Naleśniki gryczane ze szpinakiem 27

    MonikaMariolka
    MonikaMariolka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Monia Gotuje
    Naleśniki kukurydziane

    Naleśniki kukurydziane 9767

    Bullio
    Bullio Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bullio
    Naleśniki gryczane ze szpinakiem

    Naleśniki gryczane ze szpinakiem 383

    Krystyna Gerc
    Krystyna Gerc Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Co na obiad?
    Naleśniki na mące kukurydzianej

    Naleśniki na mące kukurydzianej 6106