Bezglutenowe racuchy z mąki ryżowej i jabłek

389 kliknięć
22.02.2015
blog: Proste Dania bezglutenowe i nie tylko

Przepis: Bezglutenowe racuchy z mąki ryżowej i jabłek

Lekkie i puszyste placki z mąki ryżowej, jabłek, jajek i jogurtu można przygotować w kilkanaście minut.Składników jest niewiele, a ich dostępność bardzo duża. Efekt natomiast jest bezglutenowy, szybki i „pyszny” Jest to jeden z tzw. „bezproblemowych” przepisów na śniadanie, obiad czy deser (w zależności od upodobań). U Nas w domu przetestowany został dzisiaj na śniadanie Czy Wy też spróbujecie racuchów ryżowych na obiad lub...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    gosik2.0
    gosik2.0
    Bezglutenowe racuchy
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bezglutenowe racuchy

    Bezglutenowe racuchy 3466