Biała. Lekka. Krucha. Baba Beza

66 kliknięć
15.01.2015
blog: Srebrna Patelnia

Przepis: Biała. Lekka. Krucha. Baba Beza

Biała jak śnieg, lekka jak puch. Krucha i słodka niczym beza. Wspaniała w smaku i nie starzeje się szybko. Baba Idealna. Niezwykle łatwa do zrobienia, ma w sobie tyle słodyczy, że aż strach. Nie tuczy, bo nie sposób zjeść jej zbyt dużo na jeden raz, choć smakuje jakby była Królową Deserów. Każdy kto często gotuje wie, że od czasu do czasu potrzebny jest sposób na wykorzystanie nadmiaru białek, pozostających po wykonaniu...

Zobacz także przepisy na:

    czarownie
    czarownie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Słodka magia od kuchni
    Wielkanocne przepisy

    Wielkanocne przepisy 472

    Kokilka
    Kokilka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kokilka
    Wielkanoc z poślizgiem

    Wielkanoc z poślizgiem 110

    jantar92
    jantar92 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Napiecyku
    Dietetyczny schab gotowany

    Dietetyczny schab gotowany 2367