Biała. Lekka. Krucha. Baba Beza

66 kliknięć
15.01.2015
blog: Srebrna Patelnia

Biała. Lekka. Krucha. Baba Beza

Biała jak śnieg, lekka jak puch. Krucha i słodka niczym beza. Wspaniała w smaku i nie starzeje się szybko. Baba Idealna. Niezwykle łatwa do zrobienia, ma w sobie tyle słodyczy, że aż strach. Nie tuczy, bo nie sposób zjeść jej zbyt dużo na jeden raz, choć smakuje jakby była Królową Deserów. Każdy kto często gotuje wie, że od czasu do czasu potrzebny jest sposób na wykorzystanie nadmiaru białek, pozostających po wykonaniu...

Zobacz także:

    S.B.
    S.B. Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sweet Days
    Ciasto kruche bez masła!

    Ciasto kruche bez masła! 7391

    Oliwka
    Oliwka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Zdrowe Debiuty
    Lekkie muffiny bez cukru

    Lekkie muffiny bez cukru 61