Bigos na Wielkanoc

190 kliknięć
19.03.2013
blog: Damsko-męskie spojrzenie na kuchnię i dom

Przepis: Bigos na Wielkanoc

Święta Wielkanocne za pasem. Zawsze na każde Święta, zarówno Wielkanocne, czy też na Boże Narodzenie przygotowujemy najlepszy Świąteczny bigos, bo bez bigosu to nie są święta. Gotujemy bigos przed Świętami w wielkim garze, z dużej ilości gatunków mięsa, oraz pysznej ( ze sprawdzonego źródła) niezbyt słonej, czy kwaśnej kiszonej kapusty. Taki bigos świąteczny gotujemy kilka dni, gdyż częste odgrzewanie dodaje mu aromatu i...

Zobacz także przepisy na:

    Elżbieta Majkowska
    Elżbieta Majkowska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    pomyslowakuchnia
    Bigos

    Bigos 2830

    Netka
    Netka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Netka w kuchni
    Bigos

    Bigos 2101

    MonikaMariolka
    MonikaMariolka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Monia Gotuje
    Bigos

    Bigos 1028

    orschi.zar
    orschi.zar Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moja Chochla
    Letni bigos

    Letni bigos 60

    Laktoowo
    Laktoowo Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Lakto Owo
    Błyskawiczna wielkanoc

    Błyskawiczna wielkanoc 80

    sklorek
    sklorek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pyry na Gaz
    Bigos Rzeźnicki

    Bigos Rzeźnicki 184

    Małgosia i Piotr
    Małgosia i Piotr Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    akacjowyblog
    Bigos

    Bigos 90

    widelcem-pisane
    widelcem-pisane Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    przepisy kulinarne szybki obiad
    Bigos

    Bigos 180

    Aleex
    Aleex Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    W mojej kuchni
    Bigos oszczędny wg Aleex

    Bigos oszczędny wg Aleex 133

    przepisybetty
    przepisybetty Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Betty gotuje
    Lekki bigos

    Lekki bigos 138

    Kuchnia u Poli
    Kuchnia u Poli Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia u Poli
    Bigos

    Bigos 154

    Dorota Smakuje
    Dorota Smakuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dorota Smakuje
    Bigos pieczony – przepis

    Bigos pieczony – przepis 95