Bigos „wypasiony”...  na zimę, na święta....

219 kliknięć
23.11.2015
blog: Kuchnia u Krysi

Przepis: Bigos „wypasiony”... na zimę, na święta....

Jak często gotujecie bigos? Ja dosyć często. Mam dwie wersje gotowania bigosu. Jedna, to bigos lekki, który szybko i zawsze można zrobić a druga, to taki który gotuję na jesień, na zimę, na święta. Gotuję wówczas większą ilość a potem zamrażam, albo wkładam do słoiczków i pasteryzuję. Taki „wypasiony” wymaga czasu i cierpliwości. Pracę rozkładam na dwa dni. Trzeba próbować, smakować, dodawać jeszcze coś... na co przyjdzie...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    czarrna
    czarrna Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    czarrna od kuchni
    Wypasione kanapki

    Wypasione kanapki 86

    efrank
    efrank Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    mniamniam
    Bigos z mięsem

    Bigos z mięsem 212

    MojaQchnia
    MojaQchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    MojaQchnia.pl
    Wypasione śniadanie

    Wypasione śniadanie 67

    Aga & TalerzPokus.tv
    Aga & TalerzPokus.tv Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    TalerzPokus.tv
    Bigos staropolski

    Bigos staropolski 400

    tarzynka
    tarzynka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    tarzynkowo
    Bigos

    Bigos 333

    grazyna0071
    grazyna0071 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Grażyna gotuje
    Kluski z wypasioną kapustą

    Kluski z wypasioną kapustą 224

    Aleex
    Aleex Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    W mojej kuchni
    Bigos oszczędny wg Aleex

    Bigos oszczędny wg Aleex 133

    Bogini Smaku
    Bogini Smaku Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Maxymonium kulinarne
    Wypasiona pizza

    Wypasiona pizza 130