Bigos „wypasiony”...  na zimę, na święta....

216 kliknięć
23.11.2015
blog: Kuchnia u Krysi

Przepis: Bigos „wypasiony”... na zimę, na święta....

Jak często gotujecie bigos? Ja dosyć często. Mam dwie wersje gotowania bigosu. Jedna, to bigos lekki, który szybko i zawsze można zrobić a druga, to taki który gotuję na jesień, na zimę, na święta. Gotuję wówczas większą ilość a potem zamrażam, albo wkładam do słoiczków i pasteryzuję. Taki „wypasiony” wymaga czasu i cierpliwości. Pracę rozkładam na dwa dni. Trzeba próbować, smakować, dodawać jeszcze coś... na co przyjdzie...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    czarrna
    czarrna
    Wypasione kanapki
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Wypasione kanapki

    Wypasione kanapki 83

    szpulka
    szpulka
    wypasiona kanapka
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    wypasiona kanapka

    wypasiona kanapka 354

    efrank
    efrank
    Bigos z mięsem
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bigos z mięsem

    Bigos z mięsem 209

    MojaQchnia
    MojaQchnia
    Wypasione śniadanie
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Wypasione śniadanie

    Wypasione śniadanie 63

    tarzynka
    tarzynka
    Bigos
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bigos

    Bigos 323

    Bogini Smaku
    Bogini Smaku
    Wypasiona pizza
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Wypasiona pizza

    Wypasiona pizza 127