Bigos z kapusty włoskiej i bakłażana

319 kliknięć
29.05.2017
blog: figowe smaki

Przepis: Bigos z kapusty włoskiej i bakłażana

0,5 kapusty włoskiej 1 bakłażan 1 cebula 2 łyżki przecieru pomidorowego olej 1 liść laurowy 1 łyżeczka kminku 1 łyżeczka słodkiej papryki sól, pieprz Kapustę poszatkować. Bakłażan pokroić w kostkę. W garnku rozgrzać olej, przesmażyć na nim bakłażana, dodać kapustę, chwilę smażyć razem. Następnie warzywa podlać niewielką ilością wody, dodać sól, pieprz, liść laurowy, kminek i paprykę, dusić do miękkości. Cebulę pokroić w...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Dorota Smakuje
    Dorota Smakuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dorota Smakuje
    Karnawałowe przepisy

    Karnawałowe przepisy 2212

    Inka.T
    Inka.T Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Notes From Eating
    Bigos z włoskiej kapusty

    Bigos z włoskiej kapusty 4233

    aleprzyprawy
    aleprzyprawy Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ale przyprawy
    Bigos z kapusty włoskiej

    Bigos z kapusty włoskiej 602

    maminek61
    maminek61 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Maminek kulinarny
    Gołąbki z włoskiej kapusty

    Gołąbki z włoskiej kapusty 2171

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6532

    laura
    laura Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Cafe Babilon
    GĘŚ PIECZONA Z KISZONĄ KAPUSTĄ

    GĘŚ PIECZONA Z KISZONĄ KAPUSTĄ 3486