Biszkopt bezglutenowy z kremem kokosowym, galaretką i truskawkami / z TM

342 kliknięcia
30.04.2017
blog: Prosto i swojsko

Przepis: Biszkopt bezglutenowy z kremem kokosowym, galaretką i truskawkami / z TM

Składniki na biszkopt: 200 g wiórków kokosowych 3 jajka 40 g miodu 0,5 łyżeczki sody oczyszczonej aromat waniliowy - kilka kropli Wiórki zmielić ok. 50 s./obr. 10, aż wytrąci się tłuszcz i noże nie będą miały co robić. Zgarnąć ze ścianek. Dodać resztę składników, wymieszać 30 s./ obr. 5. Foremkę o średnicy 26 cm wyłożyć papierem do pieczenia. Przełożyć masę, wyrównać, piec 20 min w 180 st. C, funkcja góra - dół. Biszkopt ma...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    gaita
    gaita Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Katalog smaków
    Tort kokosowy z kremem truskawkowym

    Tort kokosowy z kremem truskawkowym 719

    agapan45
    agapan45 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Free-cooking
    Biszkopt z owocami

    Biszkopt z owocami 87

    Sprawdzona Kuchnia
    Sprawdzona Kuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sprawdzonakuchnia
    Biszkopt bezglutenowy

    Biszkopt bezglutenowy 2172