Biszkopt bezglutenowy z kremem kokosowym, galaretką i truskawkami / z TM

299 kliknięć
30.04.2017
blog: Prosto i swojsko

Biszkopt bezglutenowy z kremem kokosowym, galaretką i truskawkami / z TM

Składniki na biszkopt: 200 g wiórków kokosowych 3 jajka 40 g miodu 0,5 łyżeczki sody oczyszczonej aromat waniliowy - kilka kropli Wiórki zmielić ok. 50 s./obr. 10, aż wytrąci się tłuszcz i noże nie będą miały co robić. Zgarnąć ze ścianek. Dodać resztę składników, wymieszać 30 s./ obr. 5. Foremkę o średnicy 26 cm wyłożyć papierem do pieczenia. Przełożyć masę, wyrównać, piec 20 min w 180 st. C, funkcja góra - dół. Biszkopt ma...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także:

    NaMiotle
    NaMiotle Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    NaMiotle
    Biszkopt z truskawkami i galaretką

    Biszkopt z truskawkami i galaretką 17177

    mamsmaka
    mamsmaka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    MamSmaka
    Biszkopt z Borówkami i Galaretką

    Biszkopt z Borówkami i Galaretką 56