Błyskawiczne, aromatyczne, zielone curry z cieciorką czyli tajska kuchnia w 25 minut!

63 kliknięcia
01.03.2017
blog: Qchenne-inspiracje

Przepis: Błyskawiczne, aromatyczne, zielone curry z cieciorką czyli tajska kuchnia w 25 minut!

Kochani dziś kolejna odsłona kuchni tajskiej. Szybkie, wręcz błyskawiczne zielone curry z cieciorką. Do zrobienia w 25 minut więc idealne na weekend i dla wszystkich zapracowanych. Sekretem smaku i aromatu tej potrawy są cztery składniki. Zielona pasta curry, trawa cytrynowa, liście limonki Kaffir i sok z limonki. Bez tych czterech składników nie ma się co w ogóle za tajskie curry zabierać, ale bez obaw, wszystkie składniki...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    plaszka
    plaszka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    płaszkowo
    keralskie curry warzywne

    keralskie curry warzywne 80

    Ania
    Ania Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moja Mała Kuchnia
    Curry z dyni i cieciorki

    Curry z dyni i cieciorki 403

    Brenia
    Brenia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Breni
    Zielone curry z warzywami

    Zielone curry z warzywami 42

    Kuchnia Tomka
    Kuchnia Tomka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Tomka
    Tajskie curry warzywne

    Tajskie curry warzywne 50

    Goszka
    Goszka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    To co kocham
    Zielone curry z kurczakiem

    Zielone curry z kurczakiem 110