Bresaola – włoski specjał

143 kliknięcia
14.02.2015
blog: Smakowe Kubki

Przepis: Bresaola – włoski specjał

Full text WALENTYNKOWA PROPOZYCJA – Bresaola – włoski specjał, z udziałem wspaniałej ,suszonej wołowiny, niestety bardzo rzadko dostępnej w moim małym miasteczku. Bresaola, cieniutkie plasterki wędliny pozyskanej z udźca wołowego z bukietem zapachu jałowca, cynamonu i gałki muszkatołowej, smak unikalny, nie do podrobienia. Z bresaoli przyrządza się przystawkę klasycznie skropioną octem balsamicznym z dodatkiem kępki rukoli...

Zobacz także przepisy na:

    bryczka2
    Smakowe Kubki Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bresaola – włoski specjał

    Bresaola – włoski specjał 143

    codojedzenia
    www.codojedzenia.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pizza z włoskimi smakami

    Pizza z włoskimi smakami 44

    Świat pachnie szarlotką
    Świat pachnie szarlotką Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Specialita Italiane

    Specialita Italiane 60

    Neiven
    Przepisy z podróży Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Carpaccio di rucola e pomodori

    Carpaccio di rucola e pomodori 151

    zacisze kuchenne
    zacisze kuchenne Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Carpaccio di bresaola

    Carpaccio di bresaola 141

    Facet i Kuchnia
    FACET I KUCHNIA Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bresaola z czereśniami na sałacie

    Bresaola z czereśniami na sałacie 62

    CooLinarNy
    CooLinarNy Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bresaola salad

    Bresaola salad 150

    Kasia FF
    FoodFellas Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Carpaccio z bresaoli

    Carpaccio z bresaoli 127