Bresaola – włoski specjał

153 kliknięcia
14.02.2015
blog: Smakowe Kubki

Przepis: Bresaola – włoski specjał

Full text WALENTYNKOWA PROPOZYCJA – Bresaola – włoski specjał, z udziałem wspaniałej ,suszonej wołowiny, niestety bardzo rzadko dostępnej w moim małym miasteczku. Bresaola, cieniutkie plasterki wędliny pozyskanej z udźca wołowego z bukietem zapachu jałowca, cynamonu i gałki muszkatołowej, smak unikalny, nie do podrobienia. Z bresaoli przyrządza się przystawkę klasycznie skropioną octem balsamicznym z dodatkiem kępki rukoli...

Zobacz także przepisy na:

    zacisze kuchenne
    zacisze kuchenne Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    zacisze kuchenne
    Carpaccio di bresaola

    Carpaccio di bresaola 147

    Kasia FF
    Kasia FF Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    FoodFellas
    Carpaccio z bresaoli

    Carpaccio z bresaoli 139

    CooLinarNy
    CooLinarNy Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    CooLinarNy
    Bresaola salad

    Bresaola salad 160

    bryczka2
    bryczka2 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smakowe Kubki
    Bresaola – włoski specjał

    Bresaola – włoski specjał 153