Browni z mąki żytniej z migdałami

629 kliknięć
27.08.2011
blog: AleMaŃka

Przepis: Browni z mąki żytniej z migdałami

To ciasto można dowolnie modyfikować, zamiast migdałów można użyć orzechów dowolnego rodzaju, zamiast mąki żytniej, mąki pszennej, a zamiast cukru nierafinowanego można dodać cukier biały. Ciasto nie straci nic na smaku, a to od Was zależy, którą wersję wybierzecie. Ciasto idealne na weekend do gorzkiej kawy. Trzymane w lodówce będzie twarde i zbite, w temperaturze pokojowej miękkie i maziste. Oryginalny przepis na ciasto...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    OSa
    OSa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smacznie i zdrowo
    PIERNIK ŻYTNI RAZOWY

    PIERNIK ŻYTNI RAZOWY 1314

    NiezłaBabka
    NiezłaBabka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Niezła Babka
    Babeczki z mąki żytniej

    Babeczki z mąki żytniej 712

    symie69
    symie69 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    PaleoLife
    Brownie z buraków, najzdrowszy deser?

    Brownie z buraków, najzdrowszy deser? 300

    kass
    kass Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    smaki i aromaty
    Brownie bez mąki pszennej i wiosna

    Brownie bez mąki pszennej i wiosna 260

    kingula774
    kingula774 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Mój piekarnik
    CHLEB Z ZIAREN BEZ MĄKI

    CHLEB Z ZIAREN BEZ MĄKI 7375

    AleMaŃka
    AleMaŃka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    AleMaŃka
    Browni z mąki żytniej z migdałami

    Browni z mąki żytniej z migdałami 629