Brownie pod waniliową pierzynką - fit ciasto bez glutenu i bez cukru

154 kliknięcia
15.09.2017
blog: My healthy style

Przepis: Brownie pod waniliową pierzynką - fit ciasto bez glutenu i bez cukru

Pogoda w ostatnich dniach nastraja do zakopania się pod kocem, dlatego przygotowałam lekkie ciasto idealne zarówno na chłodne popołudnie przy kawie, jak i na deser w ciepły dzień w plenerze. Oczywiście ciasto jest w wersji o obniżonej zawartości cukru, a dodatkowo nie zawiera glutenu. Do przygotowania potrzebowałam: warstwa czekoladowa: 2 puszki fasoli 2 banany 200g ksylitolu 4 jajka 2 łyżeczki proszku do pieczenia 4 łyżki...

DODANO DO 7 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    kolia18
    kolia18 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie Patki
    FIT CIASTO GRYCZANE BEZ GLUTENU

    FIT CIASTO GRYCZANE BEZ GLUTENU 324