Bruschetta  z bresaolą i kaszkawałem

26 kliknięć
04.09.2017
blog: Moje Małe Czarowanie

Przepis: Bruschetta z bresaolą i kaszkawałem

Kanapka włoska czyli bruschetta to grzanka polana oliwą i posmarowana czosnkiem a na niej już pełna dowolność. U mnie na grzance wylądowała suszona na powietrzu, solona wołowina, dojrzewająca przez 3 miesiące, bresaola. Ser kaszkawał to długodojrzewający ser z mleka owczego lub krowiego, bardzo popularny we Włoszech jako Cacciocavallo. Bruschetta z bresaolą i kaszkawałem. ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ.....

Zobacz także przepisy na:

    Sandwicherie.pl
    Sandwicherie.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sandwicherie
    scamorza-bresaola

    scamorza-bresaola 305

    zacisze kuchenne
    zacisze kuchenne Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    zacisze kuchenne
    Carpaccio di bresaola

    Carpaccio di bresaola 147

    CooLinarNy
    CooLinarNy Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    CooLinarNy
    Bresaola salad

    Bresaola salad 160

    czarownica-agata
    czarownica-agata Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchenne Czary Mary
    Bruschetta

    Bruschetta 1293

    bryczka2
    bryczka2 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smakowe Kubki
    Bresaola – włoski specjał

    Bresaola – włoski specjał 152