Budyń do kremów

193 kliknięcia
18.12.2015
blog: Zjem to!

Przepis: Budyń do kremów

Każdy, kto piecze chociaż od czasu do czasu musiał spotkać się z masą bydyniową. Rzecz wydaje się banalna. Ugotować budyń, rozetrzeć masło, połączyć z budyniem i gotowe. No właśnie, wydaje się, bo ile razy Wasz budyń przypominał zupę, albo zbita bryłę? A ile razy Wasz krem się zwarzył lub wylądował w koszu? Chcecie uniknąć takich sytuacji, a w cieście mieć aksamitny krem? Zacznijcie od rzeczy najważniejszej - ugotujcie...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    anusia181
    anusia181 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ania-gotuje
    Ciasto kokosowe z budyniem

    Ciasto kokosowe z budyniem 6954

    Opalanka
    Opalanka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    niebo na talerzu
    Budyń - krem z kaszy jaglanej

    Budyń - krem z kaszy jaglanej 733

    aguzja
    aguzja Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Zjem to!
    Budyń do kremów

    Budyń do kremów 193