Bulion azjatycki - wersja na pewno masz składniki w szafce

41 kliknięć
19.02.2016
blog: Notatnik Natalii

Przepis: Bulion azjatycki - wersja na pewno masz składniki w szafce

Po rozebraniu kurczak na części zostaje zawsze tzw. rosołowe. I co z nim zrobić? Norosół. Ale ile razy można jeść rosół? Niby fakt - można zamrozić, może być podstawą innej zupy. A gdyby tak zaszaleć i spróbować zrobić wersję azjatycką? Taka myśl krążyła mi po głowie przygotowując mięso na smażonego wiejskiego kurczaka. I zaryzykowałam. Do klasycznego zestawu włoszczyzny, dodałam laskę cynamonu, kilka plasterków świeżego...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Tomek gotuje
    Tomek gotuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Tomek gotuje
    Bulion azjatycki

    Bulion azjatycki 321

    martitacooks
    martitacooks Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    martita cooks
    Pudding z tapioki z owocami

    Pudding z tapioki z owocami 142

    natalia.r
    natalia.r Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Poezja-smaku
    Szybki makowiec z gotowej masy

    Szybki makowiec z gotowej masy 10311

    MAgda
    MAgda Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Silver Teaspoon
    Azjatycki bulion

    Azjatycki bulion 341

    spaceage
    spaceage Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    więcejyofu!
    Azjatycka zupa z makaronem

    Azjatycka zupa z makaronem 237

    Danusia
    Danusia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moje Wypieki I Nie Tylko
    Azjatycka zupa pak choi

    Azjatycka zupa pak choi 902

    spaceage
    spaceage Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    więcejyofu!
    Azjatycka zupa z makaronem

    Azjatycka zupa z makaronem 300

    TasteAffair
    TasteAffair Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Taste Affair
    Shabu Shabu

    Shabu Shabu 117