Bułki z serkiem, pieczarkami, cukinią i dymką

22 kliknięcia
28.12.2016
blog: Z kartoflanego pola

Bułki z serkiem, pieczarkami, cukinią i dymką

Na sylwestrową przekąskę Dla 4 osób: 1 średnia bagietka lub 4 bułki kajzerki 150 g pieczarek 300 g cukini 1 pęczek dymki 100 g serka kanapkowego o smaku ziołowym 2 łyzki oleju sól, pieprz Bagietkę pokroić na 8 częśći, a kajzerki na połowy. Posmarować serkiem. Pieczarki oczyscić i pokroić na plasterki. cukinię umyć i pokroić w kostkę. Dymke pokroić w krążki razem ze szczypiorem. Na patelni rozgrzac olej. wrzucic pieczarki...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także:

    Agnieszka
    Agnieszka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jem Krem
    Jajecznica z łososiem i dymką

    Jajecznica z łososiem i dymką 12