CAMEMBERT NAKLÁDANÝ CZYLI MARYNOWANY

150 kliknięć
23.11.2012
blog: Cafe Babilon

Przepis: CAMEMBERT NAKLÁDANÝ CZYLI MARYNOWANY

Marynowany (peklowany) ser jest tradycyjnym i bardzo popularnym daniem w Czechach i na Słowacji. Sposobów wykonania jest jest tyle ile rodzin je wykonujących i można marynować praktycznie każdy jego rodzaj poczynając od serów twarogowych, poprzez twarde, żółte kończąc na serach pleśniowych. Najbardziej popularny - nakládaný hermelín jest rewelacyjną przekąską do piwa lub wina. Jest to czeski miękki ser z białą pleśnią...

Zobacz także przepisy na:

    idir
    idir Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    idir.pl
    Nakladany hermelin

    Nakladany hermelin 1524

    Aldi
    Aldi Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Psoty Psotki
    Marynowany camembert - odsłona trzecia

    Marynowany camembert - odsłona trzecia 147

    Aldi
    Aldi Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Psoty Psotki
    Marynowany camembert

    Marynowany camembert 368

    pjakubczak
    pjakubczak Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Na okruszku
    Marynowany camembert

    Marynowany camembert 198

    Kasia_kardamonek
    Kasia_kardamonek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kardamonek
    Marynowany ser camembert

    Marynowany ser camembert 546

    prazonemigdaly
    prazonemigdaly Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    PrazoneMigdaly
    Marynowany ser camembert

    Marynowany ser camembert 454

    laura
    laura Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Cafe Babilon
    CAMEMBERT NAKLÁDANÝ CZYLI MARYNOWANY

    CAMEMBERT NAKLÁDANÝ CZYLI MARYNOWANY 150