Camembert zapiekany w cieście francuskim

417 kliknięć
28.02.2013
blog: Bo w kuchni każdy może być szefem!

Przepis: Camembert zapiekany w cieście francuskim

Bardzo lubię sery. Ich różnorodne smaki, zapachy i konsystencje potrafią urozmaicić wiele różnych dań. Ale kawałek sera może stać się także głównym składnikiem przygotowywanej potrawy. Świetnie do tego nadaje się francuski Camembert, który wybornie smakuje na ciepło! Prawdziwy Camembert pochodzi z wioski o tej samej nazwie, leżącej w Normandii. Okrągły, pokryty białą pleśnią, a w środku przyjemnie kremowy. Jest na tyle...

Zobacz także przepisy na:

    Marta
    Marta Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Codzienne gotowanie
    Zapiekany camembert

    Zapiekany camembert 1991

    Duti
    Duti Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    A na stoliku...
    Francuskie z gruszką i camembertem

    Francuskie z gruszką i camembertem 102