Cannelloni wypełnione szpinakiem i ricottą, zapieczone pod sosem pomidorowym.

3560 kliknięć
03.03.2014
blog: Jaja w kuchni | Męski blog kulinarny

Przepis: Cannelloni wypełnione szpinakiem i ricottą, zapieczone pod sosem pomidorowym.

Przepisy na makaron uważam, delikatnie mówiąc za głupotę. Każdy jednak jakoś zaczynał, a dobrze zrobiony makaron to zawsze strzał w dziesiątkę. Miałem oczywiście przejść na delikatne kasze, ryby i warzywa. Zapomnij. Tydzień włoski w Lidlu wjechał i dietę trzeba będzie przełożyć Składniki: dla dwóch osob 10 rurek cannelloni; opakowanie szpinaku świeżego; opakowanie ricotty świeżej; puszka pomidorów; mozzarella; pecorino...

Zobacz także przepisy na:

    basia112
    basia112 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jaskinia Smaku
    Cannelloni ze szpinakiem i ricottą

    Cannelloni ze szpinakiem i ricottą 2537

    Agni
    Agni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Rozkoszne Smaki
    Cannelloni ze szpinakiem i ricottą

    Cannelloni ze szpinakiem i ricottą 614