Cannelloni z mięsem mielonym i szpinakiem

128 kliknięć
18.03.2013
blog: Simply cooking, man!

Przepis: Cannelloni z mięsem mielonym i szpinakiem

Składniki: 450 g mrożonego szpinaku 500 g mielonego mięsa wieprzowo-wołowego pół cytryny 3 ząbki czosnku majonez koncentrat pomidorowy słodka papryka w proszku zioła prowansalskie pieprz sól łyżka masła olej roślinny do smażenia Farsz: Masło i olej rozgrzać na patelni, dodać szpinak. Należy go smażyć tak długo, aż odparuje woda. Po usmażeniu odstawić i skropić sokiem z cytryny. Mięso mielone przyprawić solą, pieprzem oraz...

Zobacz także przepisy na:

    natka432
    natka432 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie z maliną
    Cannelloni z mięsem mielonym

    Cannelloni z mięsem mielonym 6835