Cannelloni z mięsem mielonym pod beszamelem

210 kliknięć
02.05.2012
blog: kuchnia na obcasach

Przepis: Cannelloni z mięsem mielonym pod beszamelem

Jedno z moich ulubionych dań z kuchni włoskiej. Wersja może i spolszczona, ale bardzo smaczna i wydaje mi się, że żaden Włoch nie przeszedłby obojętnie. Zapach roznosił sie po całym domku. Rodzince i znajomym bardzo smakowało. Polecam, musicie koniecznie się skusić. Składniki: 600 g mięsa mielonego z łopatki 15 sztuk makaronu cannelloni 1 cebula 2 ząbki czosnku 1 puszka pomidorów pelati bazylia, oregano, zioła prowansalskie...

Zobacz także przepisy na:

    ilka_86
    ilka_86 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Uwielbiam gotować!
    Canelloni z mięsem mielonym

    Canelloni z mięsem mielonym 2546

    natka432
    natka432 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie z maliną
    Cannelloni z mięsem mielonym

    Cannelloni z mięsem mielonym 6832