Cannelloni z ricottą i szpinakiem

145 kliknięć
28.02.2017
blog: Parsley, Sage, Rosemary and me

Przepis: Cannelloni z ricottą i szpinakiem

Cannelloni to włoski makaron przypominający duże rurki. Zwykle zapieka się go z farszem, polany sosem i posypany serem. To danie zasmakuje chyba każdemu! Jest rozgrzewające, cudownie pachnie, nadaje się też na każdą okazję! Składniki: 1 opakowanie Cannelloni oliwa 2 opakowania szpinaku 200-250 g ricotty 1 jajko 1 małą cebula 3 ząbki czosnku pieprz, sól bazylia sos beszamelowy przepis:tutaj 1 kulka mozzarelli oregano...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Agni
    Agni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Rozkoszne Smaki
    Cannelloni ze szpinakiem i ricottą

    Cannelloni ze szpinakiem i ricottą 620

    starapAnna
    starapAnna Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    staraPanna
    Cannelloni ze szpinakiem i ricottą

    Cannelloni ze szpinakiem i ricottą 113

    Ada0
    Ada0 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Oryginalny smak
    Cannelloni ze szpinakiem i ricottą

    Cannelloni ze szpinakiem i ricottą 244

    basia112
    basia112 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jaskinia Smaku
    Cannelloni ze szpinakiem i ricottą

    Cannelloni ze szpinakiem i ricottą 2542