Cannelloni ze szpinakiem i ricottą

1233 kliknięcia
03.07.2012
blog: Smakiem

Przepis: Cannelloni ze szpinakiem i ricottą

Pisałam kiedyś o tym, że mając do czynienia z kuchnią włoską z przyjemnością zapominam o mięsie. Takie cannelloni to dla mnie pełny, prawdziwy, sycący obiad. Bez zająknięcia pochłaniają go też mąż i dzieci, a należą do ludzi, którzy szpinaku w czystej formie nie tkną. Ricottę można - i do tego namawiam - zastąpić białym serem, rozdrobnionym z kilkoma łyżkami śmietanki. Jakkolwiek to brzmi, kocham polski nabiał, i do niego...

DODANO DO 3 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Agni
    Agni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Rozkoszne Smaki
    Cannelloni ze szpinakiem i ricottą

    Cannelloni ze szpinakiem i ricottą 616

    starapAnna
    starapAnna Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    staraPanna
    Cannelloni ze szpinakiem i ricottą

    Cannelloni ze szpinakiem i ricottą 113

    Ada0
    Ada0 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Oryginalny smak
    Cannelloni ze szpinakiem i ricottą

    Cannelloni ze szpinakiem i ricottą 244

    basia112
    basia112 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jaskinia Smaku
    Cannelloni ze szpinakiem i ricottą

    Cannelloni ze szpinakiem i ricottą 2540