Cannelloni ze szpinakiem i ricottą pod beszamelem

171 kliknięć
01.11.2012
blog: Kulinarna Ja

Przepis: Cannelloni ze szpinakiem i ricottą pod beszamelem

Miałam to ja w swej lodówce ricottę, szpinak się mroził, a w szafce kilka rodzajów makaronu, w tym cannelloni. Nie było nawet co myśleć tylko działać. Uwielbiam szpinak więc obiad bardzo nam smakował :) Zapraszam :) SKŁADNIKI: - pół opakowania cannelloni (całe ma 250g) - 40/50 dag mrożonego szpinaku - 250 g serka ricotta - 3 ząbki czosnku - 2 łyżki oliwy do smażenia - sól i pieprz do smaku - starty żółty ser do posypania...

Zobacz także przepisy na:

    Mena
    Mena Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Wege Mena
    Cannelloni ze szpinakiem

    Cannelloni ze szpinakiem 104

    Ada0
    Ada0 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Oryginalny smak
    Cannelloni ze szpinakiem i ricottą

    Cannelloni ze szpinakiem i ricottą 243