CARPACCIO  DI  BRESAOLA

270 kliknięć
09.06.2013
blog: PIATTO DEL GIORNO

Przepis: CARPACCIO DI BRESAOLA

Lekkie i smaczne. Fajne jako alternatywa do orginalnego carpaccio. W moim przepisie uzywam BRESAOLI, jest to poledwica w plastrach otrzymywana z solonego miesa wolowego, ktore poddaje sie dojrzewaniu i spozywa na surowo. Bresaola w plasterkach ( ja kupuje w Lidlu ) pomidorki koktajlowe rukola orzeszki pinii Grana Padano crema di balsamico oliwa z oliwek sol, swiezo zmielony pieprz Orzeszki pinii prazymy na patelni -...

Zobacz także przepisy na:

    Kalejdoskop Renaty
    Kalejdoskop Renaty Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kalejdoskop Renaty
    Carpaccio ziołowe

    Carpaccio ziołowe 378

    Dorota Smakuje
    Dorota Smakuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dorota Smakuje
    Sałatka z rukolą

    Sałatka z rukolą 254

    ST.G
    ST.G Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ogrodnik w podróży
    Burak TONDO DI CHIOGGA

    Burak TONDO DI CHIOGGA 107

    zacisze kuchenne
    zacisze kuchenne Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    zacisze kuchenne
    Carpaccio di bresaola

    Carpaccio di bresaola 147

    Kasia FF
    Kasia FF Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    FoodFellas
    Carpaccio z bresaoli

    Carpaccio z bresaoli 139

    Iwona Piechota
    Iwona Piechota Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ruda gotuje
    Carpaccio wołowe

    Carpaccio wołowe 297

    Angie
    Angie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pomodoro e basilico
    Carpaccio z kaki i mozzarelli

    Carpaccio z kaki i mozzarelli 172

    piattodelgiorno
    piattodelgiorno Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    PIATTO DEL GIORNO
    CARPACCIO  DI  BRESAOLA

    CARPACCIO DI BRESAOLA 270