Carpaccio z gotowanych buraków z bazylią w sosie winegret - Carpaccio de betteraves cuites à la sauce vinaigrette et au basilic

938 kliknięć
04.07.2013
blog: Wino Francja Kuchnia

Przepis: Carpaccio z gotowanych buraków z bazylią w sosie winegret - Carpaccio de betteraves cuites à la sauce vinaigrette et au basilic

Carpaccio z gotowanych buraków z bazylią w sosie winegret -Carpaccio de betteraves cuites à la sauce vinaigrette et au basilic Składniki: 2 ugotowane buraki (mogą być upieczone) 1 garść świeżych liści bazylii 1 łyżka octu balsamicznego z czerwonego wina 1 szczypta soli morskiej 1 szczypta pieprzu 3 łyżki oliwy Ugotowane i obrane buraki kroimy w cienkie plastry i układamy na półmisku. W osobnej miseczce przygotowujemy sos...

Zobacz także przepisy na:

    whipped cream
    whipped cream Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    whipped cream
    Carpaccio z buraka

    Carpaccio z buraka 2997

    kulinarny fotoblog
    kulinarny fotoblog Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarny fotoblog
    carpaccio z buraka

    carpaccio z buraka 3434