Chikin mu - koreańska marynowana rzodkiew

206 kliknięć
14.03.2017
blog: Na pałeczkach

Przepis: Chikin mu - koreańska marynowana rzodkiew

W poprzednim poście, który traktował o podwójnie smażonym koreańskim kurczaku wspomniałyśmy, że najlepiej smakuje on nie tylko z kuflem zimnego piwa, ale również z miseczką (lub dwiema) marynowanej białej rzodkwi. Zresztą właśnie z tym dodatkiem kurczak ten jest zwykle serwowany. A ponieważ lubimy robić wszystko samodzielnie, przyszła więc dziś pora na ten szybki przepis. Wypada jednak wykonać go około jeden dzień przed...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    tylife.pl
    tylife.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    tylife.pl
    Koreańskie placki.

    Koreańskie placki. 435

    Katarzyna Czerniawska
    Katarzyna Czerniawska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    o-smaku
    Koreańskie Japchae

    Koreańskie Japchae 397

    dania_kontra_ania
    dania_kontra_ania Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    dania kontra ania
    Hana Sushi (Kraków)

    Hana Sushi (Kraków) 66

    Sokolio
    Sokolio Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Łakomy Kąsek
    Kimbap

    Kimbap 217

    Tyna
    Tyna Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    In cooking we trust
    Gdzie zjeść w Glasgow?

    Gdzie zjeść w Glasgow? 24

    obżarciuch
    obżarciuch Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Obżarciuch
    Marynowany czosnek z chili

    Marynowany czosnek z chili 4538

    Na pałeczkach
    Na pałeczkach Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Na pałeczkach
    Kimbap

    Kimbap 73

    obżarciuch
    obżarciuch Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Obżarciuch
    Marynowana papryczka chili

    Marynowana papryczka chili 12383

    Anka
    Anka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Wschodu
    Gimbap – koreańskie „sushi”

    Gimbap – koreańskie „sushi” 201