Chleb wiejski z chrupiącą skórką.

235 kliknięć
13.04.2013
blog: Omnomnom - blog kulinarny

Przepis: Chleb wiejski z chrupiącą skórką.

W końcu nadszedł dzień, w którym zdecydowałam, że upiekę chleb. Zazwyczaj chleb jest tylko dodatkiem do moich posiłków, jadam go stosunkowo mało. Jednak ważne jest dla mnie, żeby chleb był świeży, chrupiący i zrobiony z wysokiej jakości składników (bez barwników i sztucznych dodatków). Postanowiłam przygotować go metodą piekarza Jim'a Lahey'a. Charaktystyczną jej cechą jest brak wyrabiania ciasta oraz bardzo długi czas jego...

Zobacz także przepisy na:

    Pyza
    Pyza Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaczna Pyza
    Pstrąg pieczony

    Pstrąg pieczony 7722

    Beatrice
    Beatrice Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia w zieleni
    Chleb z chrupiącą skórką

    Chleb z chrupiącą skórką 150