Chlebek dyniowy z orzechami włoskimi i suszoną morelą.

74 kliknięcia
25.11.2015
blog: Fill The Bowl

Przepis: Chlebek dyniowy z orzechami włoskimi i suszoną morelą.

– Wikulinko! Zrobiłem Ci dżem – powiedział mój dziadek podając mi słoikwypełniony ciemną porzeczką. – Super, dzięki! – Rzuciłam sucho bo podobnych słoików mam w domu całą kolekcję. Dżemy jadać uwielbiam – to w końcu sposób na przemycenie odrobiny lata w zimie, ale niestety tych słodzonych cukrem z zasady nie otwieram. Kolekcję mam więc całkiem sporą, chociaż ostatnio udało mi się wymienić nadmiar dżemu na parę kulinarnych...

Zobacz także przepisy na:

    Monika
    Monika Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Strefa Wypieków
    Tarta z bakaliami

    Tarta z bakaliami 8

    Monika
    Monika Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Strefa Wypieków
    Keks czekoladowy

    Keks czekoladowy 5

    Bea
    Bea Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bea w Kuchni
    Festiwal Dyni 2011 - podsumowanie

    Festiwal Dyni 2011 - podsumowanie 272