Chrupkie pieczywo z quinoy z grilowanym kozim serem i dżemem z czarnego bzu

49 kliknięć
08.02.2017
blog: quinoaraz.blogspot.com

Chrupkie pieczywo z quinoy z grilowanym kozim serem i dżemem z czarnego bzu

Od pewnego czasu przygotowuję sobie sama bezglutenowe, chrupkie pieczywo i dziś postanowiłam podzielić się z Wami przepisem na nie, tym bardziej, że dobrałam do niego wspaniały zestaw dodatków. Takie śniadanie jest nie tylko pyszne, ale i zdrowe. Byłabym egoistką, gdybym zachowała je tylko dla siebie ;) To domowe pieczywo jest bezglutenowe i zawiera dużo więcej białka, niż tradycyjne, a dodatek babki płesznik i inuliny...

Zobacz także:

    Cookuj.pl
    Cookuj.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Cookuj.pl
    Drożdżówki z dżemem i serem

    Drożdżówki z dżemem i serem 80