Ciasteczka z ciecierzycy - Chicpea Flour Cookies - Dolcetti con farina di ceci

13 kliknięć
27.04.2018
blog: Smakołyki Angeli, Angela's Delicacies, Le Prelibatezze di Angela

Przepis: Ciasteczka z ciecierzycy - Chicpea Flour Cookies - Dolcetti con farina di ceci

Smakołyki Angeli na Facebooku Polski/English/Italiano Składniki:/Ingredients:/Ingredienti: 100 g maki z ciecierzycy/ 3.5 chickpea flour/ 100 g di farina di ceci 100 g mąki wieloziarnistej/ 3.5 oz multi grain flour/ 100 g di farina di multicereali 100 g mąki pszennej lub kukurydzianej/ 3.5 oz corn or all purpose flour/ 100 g di farina tipo 0 100-120 g oleju/ 3.5- 4 oz olive oil/ 100-120 g di olio d'olive 150 g cukru...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    EdithS
    EdithS Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Quatro Stagioni
    "Farinata" z ciecierzycy i dyni

    "Farinata" z ciecierzycy i dyni 46

    Laktoowo
    Laktoowo Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Lakto Owo
    Torta di ceci

    Torta di ceci 170

    acia1065
    acia1065 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Człowiek jest tym, co zje...
    Paszteciki

    Paszteciki 9434

    acia1065
    acia1065 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Człowiek jest tym, co zje...
    Placek z kefirem

    Placek z kefirem 3229

    acia1065
    acia1065 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Człowiek jest tym, co zje...
    Sałatka z buraków

    Sałatka z buraków 6860