Ciasto arachidowe z karobem i miodem (bez glutenu)

120 kliknięć
02.09.2016
blog: Prosto bez glutenu

Przepis: Ciasto arachidowe z karobem i miodem (bez glutenu)

Delikatne orzechowe ciasto, elastyczne, dobrze się kroi, chociaż odrobinę kruszy się ( za sprawą mielonych orzechów arachidowych ). Składniki 50 g mielonych orzechów arachidowych 70 g skrobi ziemniaczanej 2 łyżki karobu ( w proszku ) 3 łyżki miodu 2 jajka 5 łyżek oleju (rzepakowego) 1 łyżeczka bezglutenowego proszku do pieczenia 1/2 łyżeczki sody Ważymy skrobię ziemniaczaną, mąkę z mielonych orzechów arachidowych, dodajemy...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    BibliaSmakow
    BibliaSmakow Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Biblia Smaków
    Racuchy bez glutenu i bez jajek

    Racuchy bez glutenu i bez jajek 1100