Ciasto warstwowe

403 kliknięcia
15.02.2014
blog: Anyżkowo

Przepis: Ciasto warstwowe

Ciasto warstwowe Bardzo proste do przygotowania ciasto warstwowe. Choć może wydawać się skomplikowane. Wystarczy troszkę cierpliwości i sukces gwarantowany ! Składniki : ( tortownica 24 cm ) 1 1/2 szklanki mąki, 1 opakowanie budyniu śmietankowego, 2 łyżki mąki kukurydzianej, 100g miękkiego masła, 200g cukru pudru, 7 jajek, 2 łyżki kakao. Przygotowanie : Przesiej mąkę pszenną, kukurydzianą i budyń. Masło utrzyj mikserem na...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Aretusa
    Aretusa
    Ciasto Cappucino
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ciasto Cappucino

    Ciasto Cappucino 9613

    Anyzkowo
    Anyzkowo
    Ciasto warstwowe
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ciasto warstwowe

    Ciasto warstwowe 403

    słodko-słona
    słodko-słona
    Ciasto warstwowe
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ciasto warstwowe

    Ciasto warstwowe 1633