CIELĘCINA blanquette z ryżem Pilaf

160 kliknięć
27.03.2014
blog: Culinaria Smakosha

Przepis: CIELĘCINA blanquette z ryżem Pilaf

Kolejny przepis z Akademii Kurta Schellera - cielęcina z warzywami, bardzo delikatna, w towarzystwie ryżu Basmati z migdałami, rodzynkami, papryką i cukinią. Efekt przerósł najśmielsze oczekiwania. Trochę czasochłonne, ale bardzo bardzo warto. Składniki na 10 osób: - 800g goleni cielęcej - dokładnie obranej z błonek i skóry) - 70g selera (korzenia) pokrojonego w grube paski (jak frytki) - 150g marchwi pokrojonej w plasterki...

Zobacz także przepisy na:

    domix
    domix Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    accro de la cuisine
    Blanquette de veau

    Blanquette de veau 211

    Pyza
    Pyza Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaczna Pyza
    Cielęcina pieczona

    Cielęcina pieczona 11557

    gosiaG
    gosiaG Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ekologicznakuchnia
    cielęcina w sosie własnym

    cielęcina w sosie własnym 6274

    codojedzenia
    codojedzenia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    www.codojedzenia.pl
    Pilau ryż

    Pilau ryż 438

    negresca
    negresca Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Prowincja w globalnej wiosce
    Cielęcina Marengo

    Cielęcina Marengo 5236