CIELĘCINA blanquette z ryżem Pilaf

160 kliknięć
27.03.2014
blog: Culinaria Smakosha

CIELĘCINA blanquette z ryżem Pilaf

Kolejny przepis z Akademii Kurta Schellera - cielęcina z warzywami, bardzo delikatna, w towarzystwie ryżu Basmati z migdałami, rodzynkami, papryką i cukinią. Efekt przerósł najśmielsze oczekiwania. Trochę czasochłonne, ale bardzo bardzo warto. Składniki na 10 osób: - 800g goleni cielęcej - dokładnie obranej z błonek i skóry) - 70g selera (korzenia) pokrojonego w grube paski (jak frytki) - 150g marchwi pokrojonej w plasterki...

Zobacz także:

    madzia.turek
    madzia.turek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    MamuśkaWracaDoFormy
    Duszona cielęcina :)

    Duszona cielęcina :) 1543

    MilionSmakow
    MilionSmakow Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Milion Smaków
    Duszona cielęcina z warzywami

    Duszona cielęcina z warzywami 11900

    Vive la cuisine!
    Vive la cuisine! Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Vive la cuisine!
    Blanquette de veau

    Blanquette de veau 51