cielęcina w sosie własnym

6290 kliknięć
07.12.2013
blog: ekologicznakuchnia

Przepis: cielęcina w sosie własnym

1 kg cielęciny (np łopatki) 2-3 marchewki 1 pietruszka 1 cebula ziele angielskie liść laurowy sól, pieprz 3/4 szkl śmietany koperek łyżka mąki Warzywa obrać, pokroić i zalać ok 2 szklankami wody. Dodać przyprawy. Gdy bulion będzie się gotować cielęcinę oczyścić z błon i tłuszczu, pokroić w kostkę i dodać do wywaru. Dodać śmietanę. Gotować razem do miękkości (około 20-30 min) Zagęścić mąką i dodać koperek.

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    A BITE TO EAT
    A BITE TO EAT Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    A BITE TO EAT
    Cielęcina w sosie własnym

    Cielęcina w sosie własnym 7979

    gosiaG
    gosiaG Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ekologicznakuchnia
    cielęcina w sosie własnym

    cielęcina w sosie własnym 6290

    zielono mi
    zielono mi Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    zielono mi
    Cielęcina w sosie własnym.

    Cielęcina w sosie własnym. 5716

    Krys
    Krys Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia u Krysi
    Pieczeń cielęca w sosie własnym

    Pieczeń cielęca w sosie własnym 990

    Pluskotka
    Pluskotka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Rodzinka od kuchni
    Schab w sosie własnym

    Schab w sosie własnym 7381

    Mariolka90
    Mariolka90 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    UGOTOWAĆ
    Schab w sosie własnym

    Schab w sosie własnym 7113

    Haim
    Haim Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Domowa Świątynia Smaku
    Schab w sosie własnym

    Schab w sosie własnym 5379

    Natalia07
    Natalia07 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaki Natalii
    Wątróbka w sosie własnym

    Wątróbka w sosie własnym 3595