Cielęcina z pomarańczami.

341 kliknięć
23.03.2014
blog: Przepisy i porady kulinarne

Przepis: Cielęcina z pomarańczami.

Cielęcina z pomarańczami. Składniki : 1 kg świeżej cielęciny 4 pomarańcze 1 cytryna 2 łyżki płynnego naturalnego miodu 4 ząbki czosnku 1/4 litra bulionu 1 łyżka suszonego tymianku pieprz sól Sposób wykonania : Mięso umyć, osuszyć. Czosnek obrać, przecisnąć przez praskę, wymieszać z solą. Powstałą mieszanką natrzeć całe mięso. Odstawić na kilkanaście minut. Pomarańcze umyć i sparzyć. Jedną pomarańczę pokroić w plastry (...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Dorota Smakuje
    Dorota Smakuje
    Cielęcina pieczona
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Cielęcina pieczona

    Cielęcina pieczona 5361

    Pyza
    Pyza
    Cielęcina pieczona
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Cielęcina pieczona

    Cielęcina pieczona 14625

    Bernadetta
    Bernadetta
    Gulasz z cielęciny
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gulasz z cielęciny

    Gulasz z cielęciny 9395

    Trochę Smaku
    Trochę Smaku
    Duszona cielęcina
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Duszona cielęcina

    Duszona cielęcina 39895

    negresca
    negresca
    Cielęcina Marengo
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Cielęcina Marengo

    Cielęcina Marengo 5389