Comber jagnięcy

1820 kliknięć
28.05.2014
blog: królestwo garów

Przepis: Comber jagnięcy

comber jagnięcy – 800 g, sól, pieprz, 4-5 ząbków czosnku, garść listków rozmarynu, oliwa, Mięso oczyścić z błon, końcówki kości oczyścić z mięsa, umyć, osuszyć. Czosnek rozgnieść, rozmaryn posiekać, wymieszać z solą i pieprzem. Natrzeć przyprawami mięso i odstawić na co najmniej pół godziny. Następnie mięso obsmażyć na oliwie, na złoty kolor z obu stron i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 15 minut. Po...

Zobacz także przepisy na:

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    Comber jagnięcy

    Comber jagnięcy 1820

    Daretocook.pl
    Daretocook.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dare to cook
    GRILLOWANY COMBER JAGNIĘCY

    GRILLOWANY COMBER JAGNIĘCY 985

    gotujzkasia
    gotujzkasia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotuj z Kasią
    Pieczony comber jagnięcy

    Pieczony comber jagnięcy 1298

    Gosz
    Gosz Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Cook and Travel
    Comber jagnięcy w sosie porto

    Comber jagnięcy w sosie porto 275