Comber jagnięcy

1918 kliknięć
28.05.2014
blog: królestwo garów

Przepis: Comber jagnięcy

comber jagnięcy – 800 g, sól, pieprz, 4-5 ząbków czosnku, garść listków rozmarynu, oliwa, Mięso oczyścić z błon, końcówki kości oczyścić z mięsa, umyć, osuszyć. Czosnek rozgnieść, rozmaryn posiekać, wymieszać z solą i pieprzem. Natrzeć przyprawami mięso i odstawić na co najmniej pół godziny. Następnie mięso obsmażyć na oliwie, na złoty kolor z obu stron i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 15 minut. Po...

Zobacz także przepisy na:

    andrzejpastuszak
    andrzejpastuszak
    Comber jagnięcy
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Comber jagnięcy

    Comber jagnięcy 700

    Joaska
    Joaska
    Comber jagnięcy
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Comber jagnięcy

    Comber jagnięcy 1918