CRÈME BRÛLÉE Z POMIDOREM, PAPRYKĄ I FENKUŁEM

27 kliknięć
21.01.2017
blog: Smaki Francji współczesna kuchnia francuska

Przepis: CRÈME BRÛLÉE Z POMIDOREM, PAPRYKĄ I FENKUŁEM

Co powiecie na crème brûlée w wersji wytrawnej, z pomidorem, papryką i koprem włoskim? Myślę, że powinna zasmakować nawet tym, którzy nie przepadają za fenkułem, zwłaszcza surowym. Zapraszam Was do jej spróbowania! Przygotowanie: 15 min Pieczenie: 40 min Dla 4 osób: 2 czerwone papryki 1 bulwa kopru włoskiego (fenkułu) 2 gałązki tymianku 1 duży pomidor ok. 3 łyżki oliwy z oliwek 50 cl śmietany kremówki 15 cl mleka ...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    An-na
    An-na Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    waniliowo
    Crème brulee? Zawsze!

    Crème brulee? Zawsze! 438

    My Blueberry Corner
    My Blueberry Corner Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    My Blueberry Corner
    Crème brûlée

    Crème brûlée 111

    piattodelgiorno
    piattodelgiorno Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    PIATTO DEL GIORNO
    DO  PRACY - 1

    DO PRACY - 1  348

    kornik
    kornik Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kornik w kuchni
    Czekoladowe creme brulee

    Czekoladowe creme brulee 227

    Kuchnia Doroty
    Kuchnia Doroty Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Doroty
    Creme Brulee

    Creme Brulee 56