Croissant na ciepło

98 kliknięć
31.03.2017
blog: kanapka zjedzona

Przepis: Croissant na ciepło

Świeże, pachnące i chrupiące croissanty są najsmaczniejsze. Sam ich widok w koszyku z pieczywem przy śniadaniu sprawia, że dzień staje się lepszy. Co zrobić jednak z takim, który pozbył się swoich początkowych atutów i jest miękki i sflaczały? Należy go rozkroić i włożyć do środka coś pysznego. Na przykład plaster mazdamera, salami francuskie i listki roszponki, a potem zapiec. I nagle wczorajszy croissant staje się...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Noruas
    Noruas Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Przepisy na widelcu
    Owocowe croissanty

    Owocowe croissanty 76

    Apetyt Smaku
    Apetyt Smaku Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Apetyt Smaku
    Croissant

    Croissant 318

    jobszarny
    jobszarny Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Przepisy na domowy ser i chleb
    Croissanty

    Croissanty 83