Croissant na ciepło

103 kliknięcia
31.03.2017
blog: kanapka zjedzona

Przepis: Croissant na ciepło

Świeże, pachnące i chrupiące croissanty są najsmaczniejsze. Sam ich widok w koszyku z pieczywem przy śniadaniu sprawia, że dzień staje się lepszy. Co zrobić jednak z takim, który pozbył się swoich początkowych atutów i jest miękki i sflaczały? Należy go rozkroić i włożyć do środka coś pysznego. Na przykład plaster mazdamera, salami francuskie i listki roszponki, a potem zapiec. I nagle wczorajszy croissant staje się...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    asia-white-kitchen.blogspot.com
    asia-white-kitchen.blogspot.com
    Croissanty
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Croissanty

    Croissanty 107

    Apetyt Smaku
    Apetyt Smaku
    Croissant
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Croissant

    Croissant 327