CROUTONSY | domowe, chrupiące, aromatyczne

68 kliknięć
15.01.2015
blog: Dziki Naśladowca

Przepis: CROUTONSY | domowe, chrupiące, aromatyczne

Co zrobić z domowym chlebem na zakwasie, który już trochę się postarzał (jednym słowem ma ponad tydzień ;)), a szkoda go nam wyrzucić? To bardzo proste, pyszną posypkę do zup, makaronów, albo innych dań np. sałatek. Banalnie proste, a jakie smaczne! fot. MŚ CROUTONSY | domowe, chrupiące, aromatyczne Składniki: - dowolna ilość chleba, najlepiej na zakwasie (u mnie mix orkiszowo-żytniego oraz bezglutenowego) - oliwa -...

Zobacz także przepisy na:

    Smakalajzyt.pl
    Smakalajzyt.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smakalajzyt
    Wędliny domowe

    Wędliny domowe 1950

    joone
    joone Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Blondies in the kitchen
    Domowe ciastka Jeżyki

    Domowe ciastka Jeżyki 850

    siłasmaku
    siłasmaku Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Siłasmaku
    Chrupiące musli cynamonowe

    Chrupiące musli cynamonowe 107

    Pichceniomania
    Pichceniomania Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pichceniomania
    Chrupiące chrupki

    Chrupiące chrupki 105

    victoria
    victoria Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Picantecooking
    Drożdżowy placek ze śliwkami

    Drożdżowy placek ze śliwkami 347

    michal.galon
    michal.galon Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    fitfarmer
    Domowa granola

    Domowa granola 24