Cukinia faszerowana kaszą bulgur

953 kliknięcia
05.05.2014
blog: true taste hunters

Przepis: Cukinia faszerowana kaszą bulgur

W naszej kuchni ostatnio króluje bulgur. Tomało znanakasza, będąca czymś pomiędzy kuskusem a ryżem. Niestety zawiera gluten, ale smakuje wybornie i raz na jakiś czas warto ją zjeść. Oczywiście ścisłym bezglutenowcom polecam zastąpienie jej brązowym ryżem. Danie będzie równie pyszne. Cukinia faszerowana kaszą bulgur (3 porcje) - 3 cukinie średniej wielkości - 1 duża cebula - 2 duże ząbki czosnku - 1/2 łyżeczki kurkumy - 1...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Kuchenny Blat
    Kuchenny Blat Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchenny Blat
    Gołąbki wegetariańskie

    Gołąbki wegetariańskie 1912

    Mgotuje
    Mgotuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Marta gotuje
    Cukinia faszerowana kaszą jaglaną

    Cukinia faszerowana kaszą jaglaną 2165

    zucchini-blues
    zucchini-blues Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    zucchini-blues
    Cukinia faszerowana bulgurem

    Cukinia faszerowana bulgurem 269