Cukinia faszerowana kaszą gryczaną, grzybami i wędzonymi śliwkami

115 kliknięć
16.01.2014
blog: asia-white-kitchen.blogspot.com

Przepis: Cukinia faszerowana kaszą gryczaną, grzybami i wędzonymi śliwkami

Cukinia faszerowana kaszą gryczaną to propozycja dla osób, które nie jedzą mięsa lub chcą ją zjeść jako osobny dodatek do mięsa. Kiedyś pokazywałam Wamcukinię faszerowaną mięsem, która też jest świetna. Myślę że zamiast suszonych grzybów pasowały by również pieczarki. W każdym razie to danie jest bardzo lekkie i naprawdę pyszne. Ma dość charakterystyczny smak, grzybów i kaszy. Śliwki wędzone podkręcają smak farszu i fajnie...

Zobacz także przepisy na:

    Anna Małek
    Anna Małek
    Sałatka jesienna
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sałatka jesienna

    Sałatka jesienna 970

    burczymiwbrzuchu
    burczymiwbrzuchu
    Menu sylwestrowe
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Menu sylwestrowe

    Menu sylwestrowe 530

    Joaska
    Joaska
    spis rzeczy
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    spis rzeczy

    spis rzeczy 2899