Cukinia faszerowana kaszą gryczaną, grzybami i wędzonymi śliwkami

120 kliknięć
16.01.2014
blog: asia-white-kitchen.blogspot.com

Przepis: Cukinia faszerowana kaszą gryczaną, grzybami i wędzonymi śliwkami

Cukinia faszerowana kaszą gryczaną to propozycja dla osób, które nie jedzą mięsa lub chcą ją zjeść jako osobny dodatek do mięsa. Kiedyś pokazywałam Wamcukinię faszerowaną mięsem, która też jest świetna. Myślę że zamiast suszonych grzybów pasowały by również pieczarki. W każdym razie to danie jest bardzo lekkie i naprawdę pyszne. Ma dość charakterystyczny smak, grzybów i kaszy. Śliwki wędzone podkręcają smak farszu i fajnie...

Zobacz także przepisy na:

    Sprawdzona Kuchnia
    Sprawdzona Kuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sprawdzonakuchnia
    Sałatka jesienna

    Sałatka jesienna 985

    dagooshya
    dagooshya Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    My Culinary Art
    Podsumowanie akcji "Zimowy Obiad"

    Podsumowanie akcji "Zimowy Obiad" 1537

    burczymiwbrzuchu
    burczymiwbrzuchu Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    burczymiwbrzuchu
    Menu sylwestrowe

    Menu sylwestrowe 538

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis treści

    Alfabetyczny spis treści 1643

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    spis rzeczy

    spis rzeczy 2910