Cukinia faszerowana ricottą

73 kliknięcia
23.08.2017
blog: Rodzinka w Kuchni

Przepis: Cukinia faszerowana ricottą

Cukinia faszerowana to dobry pomysł na letni obiad. Czym nadziewam cukinię? Tak jak gołąbki - mięsem i ryżem, kaszą jaglaną i pieczarkami, ryżem i grzybami. Wierzch posypuję serem i całość piekę w piekarniku. Czasem na dno foremki wlewam sos pomidorowy, ale generalnie formę smaruję jedynie tłuszczem. Dodatki? Młode ziemniaki, surówki, a na specjalne okazje lampka wina. A cukinia faszerowana ricottą? To delikatne, bezmięsne...

Zobacz także przepisy na:

    gosik2.0
    gosik2.0 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Rodzinka w Kuchni
    Cukinia faszerowana ricottą

    Cukinia faszerowana ricottą 73