Cytrynowa pasta z wędzoną makrelą, jajkiem i szczypiorkiem

46 kliknięć
30.07.2017
blog: colorfulrecipesblog

Przepis: Cytrynowa pasta z wędzoną makrelą, jajkiem i szczypiorkiem

Składniki: filety z wędzonej makreli (200 g), 4 organiczne jajka ugotowane na twardo, sok z 1 cytryny, 4 gałązki szczypiorku drobno posiekane, pieprz grubo mielony (1/2 łyżeczki), sól himalajska (szczypta) Sposób przygotowania: Obrane ze skóry i ości filety z makreli oraz obrane ze skorupek jajka kroimy na mniejsze kawałki, a następnie umieszczamy w blenderze, doprawiamy sokiem zcytryny, solą oraz pieprzem i całość...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Beta
    Beta Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Stare Gary
    pasta z wędzonej makreli z jajkami

    pasta z wędzonej makreli z jajkami 261

    Lipka
    Lipka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sio-smutki
    Jajka z pastą z wędzonej makreli

    Jajka z pastą z wędzonej makreli 70

    patusia
    patusia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smak mojej kuchni
    Pasta z wędzonej makreli

    Pasta z wędzonej makreli 5369