Cytrynowa pierś z kurczaka z gruszką i karmelizowanymi orzeszkami pinii podana na sałacie.

118 kliknięć
18.05.2014
blog: Definicja smaku

Przepis: Cytrynowa pierś z kurczaka z gruszką i karmelizowanymi orzeszkami pinii podana na sałacie.

Sałatki z kurczakiem bardzo często u mnie goszczą na moim talerzu i to za każdym razem w innym wydaniu. Tym razem wykorzystałam pierś z kurczaka marynowaną w cytrynie, bazylii i oliwie truflowej. Do tego soczyste gruszki i chrupiące orzeszki, a na koniec ciepły grillowany Ser. Sałatka jest zaskakująca i naprawdę pyszna! SKŁADNIKI: (2-3 porcje) 1 pierś z kurczaka ze skórką 1 gruszka 100 gram sera podpuszczkowego do...

Zobacz także przepisy na:

    Oli Przegryzam
    Oli Przegryzam
    Sopot: Pelican
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sopot: Pelican

    Sopot: Pelican 10

    Oli Przegryzam
    Oli Przegryzam
    Sopot: Pelican
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sopot: Pelican

    Sopot: Pelican 21

    Oli Przegryzam
    Oli Przegryzam
    Sopot: Pelican
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sopot: Pelican

    Sopot: Pelican 5

    Oli Przegryzam
    Oli Przegryzam
    Sopot: Pelican
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sopot: Pelican

    Sopot: Pelican 9

    Oli Przegryzam
    Oli Przegryzam
    Sopot: Pelican
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sopot: Pelican

    Sopot: Pelican 6

    Oli Przegryzam
    Oli Przegryzam
    Sopot: Pelican
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sopot: Pelican

    Sopot: Pelican 7

    Oli Przegryzam
    Oli Przegryzam
    Sopot: Pelican
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sopot: Pelican

    Sopot: Pelican 6

    Tomek Lach
    Tomek Lach
    Karmelizowane gruszki
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Karmelizowane gruszki

    Karmelizowane gruszki 4744