Cytrynowo-miętowe pulpeciki

19 kliknięć
02.06.2016
blog: Black Plate

Przepis: Cytrynowo-miętowe pulpeciki

Składniki: 350g wieprzowiny mielonej (słn) lub indyka mielonego (k), bułka czerstwa namoczona (k), pęczek koperku (k), sok z połowy cytryny (k), 1,5 łyżki śmietany 18 % (k), mąka (k), kurkuma (g), liść laurowy (g), kminek mielony (sł), łyżka oleju (sł), jajko (sł), papryka słodka (sł), pieprz (o), dwie łyżeczki suszonej mięty (o) plus świeża (o), skórka z cytryny (o), sól (słn). Przygotowanie: Do mięsa (słn lub k) dodać...

Zobacz także przepisy na:

    gotujzkasia
    gotujzkasia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotuj z Kasią
    Lód cytrynowo-miętowy

    Lód cytrynowo-miętowy 49

    Gaska Malwinka
    Gaska Malwinka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gąska Malwinka
    Nalewka cytrynowo - miętowa

    Nalewka cytrynowo - miętowa 4500

    patusia
    patusia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smak mojej kuchni
    Cytrynowe pulpeciki

    Cytrynowe pulpeciki 258

    black.plate
    black.plate Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Black Plate
    Cytrynowo-miętowe pulpeciki

    Cytrynowo-miętowe pulpeciki 19