Czerwona kapusta zasmażana z czerwonym winem i konfiturą porzeczkową

119 kliknięć
29.04.2017
blog: Ze smakiem bez glutenu

Przepis: Czerwona kapusta zasmażana z czerwonym winem i konfiturą porzeczkową

Wykwintne danie, doskonałe jako dodatek do mięsa. Kapusta jest lekko słodka, lekko kwaśna i ma lekki posmak wina. Idealnie sprawdza się ze zwykłym schabowym i wszelkimi mięsami pieczonymi lub smażonymi bez sosu. Przepis jest prosty w wykonaniu a jego wykonanie zajmuje około 30 minut. Składniki: ok. 1 kg czerwonej kapusty 1 duża szalotka lub czerwona cebula 1 szkl czerwonego, wytrawnego wina 2 łyżki konfitury lub dżemu z...

Zobacz także przepisy na:

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6189

    iwonasb
    iwonasb Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    U mnie w kuchni...
    Kapusta czerwona zasmażana

    Kapusta czerwona zasmażana 4217

    OstraNaSłodko
    OstraNaSłodko Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ostra Na Słodko
    Kapusta czerwona zasmażana

    Kapusta czerwona zasmażana 12195

    pariscope
    pariscope Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Po prostu pyszne
    KAPUSTA CZERWONA Z RODZYNKAMI

    KAPUSTA CZERWONA Z RODZYNKAMI 3692

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis treści

    Alfabetyczny spis treści 1593

    Anna Małek
    Anna Małek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sprawdzonakuchnia
    Buraczki zasmażane

    Buraczki zasmażane 3193

    ilka_86
    ilka_86 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Uwielbiam gotować!
    Kapusta czerwona zasmażana

    Kapusta czerwona zasmażana 3401