Czerwony jarmuż i jabłko

32 kliknięcia
18.01.2017
blog: Pij soki wyciskane

Przepis: Czerwony jarmuż i jabłko

4 jabłka gat. Ligol (ok. 1kg) 6 dużych liści czerwonego jarmużu Ilość owoców i warzyw pozwoli przygotować ok. 0,5 litra soku. Przygotowanie: Owoce i warzywa dobrze umyć, najlepiej zamoczyć na ok. 20 minut w misce z wodą. Dwa jabłka pokroić ze skórką, usunąć tylko ogonki. Dwa kolejne, obrać ze skóry, usunąć gniazda nasienne i pokroić na mniejsze kawałki w przygotowaniu do blendowania. Liście jarmużu wyjąć z wody i umieścić...

Zobacz także przepisy na:

    srk76
    srk76 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Blog rodzinny
    Kapusta czerwona z jabłkiem

    Kapusta czerwona z jabłkiem 3206

    KasiaWeganka
    KasiaWeganka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kasia Weganka
    SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY

    SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY 108

    veggie
    veggie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    veggieola
    Czerwona kapusta z jabłkami

    Czerwona kapusta z jabłkami 2563

    biodika
    biodika Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pij soki wyciskane
    Czerwony jarmuż i jabłko

    Czerwony jarmuż i jabłko 32